hej världenTänkte att det var dags att ta årets första bild då jag har solglasögon, coolt huh? Riktigt ballt ska ni veta, de här enkla makapärerna är från h&m och kostade ynka 50-70kr. Så niceeeee älska h&m, ikea, blondiner, nobelpriset, norrsken, skärgården, göteborg, stockholm, gröna lund, naturen, havet, människorna, våran kungafamilj, radhuskärringar, svensk julmat, midsommar, sill och annan god fisk, och MASSA annat! ÄLSKA SVERIGE. Har inget speciellt att skriva så jag blev lite random nationalist här helt plötsligt, ne men nu ska jag ta mig en svensk kopp kaffe! Men ska vara lite amatörmässig och hälla i en skvätt mjölk.
HEEEEEEEEEEEEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ

fucking insane..


Good Grades

Här är bilder från en uppgift jag hade i skolan. Har arbetat med detta i över en månad men ändrade min ide 4 dagar innan deadline, så dagen innan fotograferade jag och redigerade. Kunde blivit så bra att jag kunde runkat åt mitt bildspel på redovisningen om jag hade fått denna ide från början. Men är ganska nöjd med resultatet! Temat var att fota någonting som beskriver dig eller tema "min plats". Jag valde det första och mina bilder ska föreställa album som jag gillar eller den artist jag gillar. Alltså en "re-make" av gamla albumomslag.
Inte alla bilder men några utav dom!Shoes for s/s

Duktiga Emil har inhandlat skor idag, blev 5 par. Är faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag inte köpte 1 par skor för 1000 kr. Så jag sprang runt i olika skobutiker hela morgonen och njutit av solen och några cheeseburgare på konsertrappan vid Hötorget. Allting gick på 700 kr så jag är riktigt nöjd, undrar dock hur morsans min kommer se ut när hon kommer hem! Jaja, nu ska jag plugga matte och bestämma mig över vilka skor jag ska ha imorgon.. sorrrrrrrrrrrrry4partyrockIng


The Cardigans, Blur, no doubt och en smula Skrillex + The Cure

Idag har jag lyssnat på musik typ hela dagen och pluggat och har fått flera fml känslor. Ett av de var när jag skrev 1000 tecken för mycket till en historia uppgift eller när min sims gubbe dog när jag lirade det hos linda. Idag har jag även hängt på söder och ätit tårta hemma hos Linda, sen käkade jag panerad torsk till middag hemma och jag har ben i halsen.. usch. Ganska random dag och skönt att slippa dra till skolan imorgon. Men har saknat skolan lite faktiskt eftersom jag har inte gjort ett skit på sportlovet så behöver rutiner, och så saknar jag Esereth och Jenny också hahah ;) 
Blablabla.. nu ska jag dunka musik och surfa runt på nätet och kolla efter skor och in till stan imorgon och inhandla vårskor!


jag är hemsk på att blogga

men ska ta igen det imorgon när det ända är lov.. här är några bilder ifrån torsdags!
blogg.se mördar kvaliteen, ska byta till wordpress på dirren!


RSS 2.0