en midsommarkväll Part Two

Jag måste tilläga att både jag och Max var ganska fulla i fredags, ändå visade det sig att vi tog en hel del bra bilder! ;)
en midsommarkväll Part One


Ja Må JAG Leva

I fredags så fyllde jag år, på midsommar! En härlig kombo! Dagen började med picknick i Vasaparken med familj och vänner. Mysigt som fan och sen blev det fest hos Karin på kvällen. Men det tar vi i nästa inlägg. Så nu kommer några bilder från Vasaparken!


Jag och min syster, nyvakna Helena och syrranMamma och syskonenLillasyster Matilda

Snow white & the huntsman

I förrgår så stack jag på bio och såg (rubrik) med jenny och co. Filmen var snyggt gjord och vacker men tycker historien var lite ute och cyklade och påminde inte ett dugg av orginalet "snövit", men det var kul. Bilder lånade från Jenny. Kolla in hennes blogg http://jennylorentzon.blogg.se/


max, jag & karinMax, Therese, Karin och Linnea

LET's GET TANNED!!!!

Äntligen!!! Idag så är solen framme, ja iaf ganska mycket. Ibland kommer det några små moln men det är skönt att man kan slappna av lite nu och inse att det inte kommer regna hela sommaren. Ja eftersom det var strålande sol för några timmar sen så väckte jag syrran som låg på terassen, satte på henne morsans cowboy hat och fotograferade henne och tog nångra härliga bilder.
Ciao
 

jävla pissväder

Nu ligger kameran på laddning och jag ska strax lägga mig. Är grymt fotosugen så det blir säkert en massa photoshoots och nya bilder till bloggen. Börjar redan imorgon, har en ide. Kan påpeka att det har varit dålig updatering pga det dåliga vädret eftersom jag inte kunnat fota och det känns så tråkigt att visa gamla bilder. OMG NU SITTER DET EN FUCKING MUTERAS MEGASTOR ÄCKLIG FITTMÅS PRECIS VID FÖNSTRET HAHAHA FAN VAD RÄDD JAG BLEV, godnatt.

när man har tråkigt kan man göra serier, ett litet tips ba!


Parkhäng med sköna kissar

Igår vart jag och några vänner lite spontana och fixade fram ett grill krök. Det kom en massa härliga människor och vi pratade om allt mellan himmel och jord, käkade god mat och drack god öl. Härligt väder var det också, har ju varit så mulet hela juni vilket är trist. Här kommer några bilder!Line och Amanda
Emma, Karin och Jenny
Karin och Jenny
Ännu en alkolist som ville vara med oss som vi senare nästan fick använda våld för att få bort honom. Och så Paulina åt höger.
 
Paulina
Line och Amanda
Amanda och Jag
 
 
 
 

dags att börja städa sitt rum, wihoSka städa mitt rum nu, men jag är så cool att jag tar egobilder på mig själv istället, busigt. Idag blir det Rix FM i Kungsan med Helena. Ska börja åka om 1 timme typ så är lite stressad med mitt rum, men först och främst ska jag röka. hejdå

Hejsan, Emil tycker jag är jättesöt
Jag och Linda hittade våran prins, sååå söööt jag döööör omgggg

Sk8er

Jag och Linda var lite spontana och bestäde oss att ha en liten plåtning. Så hon sminkade sig lite galet och sen så byggdes historien upp efter det.. Vi hittade en klottrad vägg och använde den. Dock är det tagen med digitalkameran men bilderna blev ganska roliga faktiskt!

Första festen under sommar månaderna, i regn

Igår blev det fest! Det blev hemma hos Karin, 3 gången gilt? Nja jag och Linda och några andra randoms fick nog i sig lite för mycket sprit men det var väldigt trevligt tills jag satt på bussen hem och ville spy. Ja här kommer några pinsamma bilder som togs igår, haha JENNYS MIN PÅ SISTA BILDEN HAHAH DÖÖÖR
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalallalalalalalalalalalalalalalalalalalalalHAHAHHAHA

REBECCA & FIONA

Det känns som att min blogg börjar domineras av inlägg ifrån Gröna Lund, men det skiter jag i för dem har verkligen lyckats skrapat ihop många bra artiser i år. Och jag ska se alla! Eller många av dem i alla fall haha. Igår spelade de grymmaste och de snyggaste tjejerna i hela Sverige, nämligen Rebecca & Fiona! Jag älskar deras musik och har gjort det länge och dem är en stor inspirationskälla. De gick en dokumentär på svt för ett tag sen som handlade om dem som är grym! Den heter Rebecca & Fiona the documentary någonting. Kolla på den!!!

Här kommer lite bilder som jag tog på konserten igår. Lite svårt när man dansar som en galning samtidigt..


jävligt nöjd med bilderna!

RSS 2.0