Waynes x2

Jag brukar inte hamna på Waynes Coffehouse.
Speciellt inte 2 ggr på samma dag. Det bara blev så, jag föredrar lite mindre och mysigare ställen där man inte trängs bland skrikande latte morsor och fjortisar med gina påsar. Men Linda var sugen som fan på deras räksallad, och den är god! Så vi satt och åt lunch där. Innan hade vi varit och impulsköpt lite saker på stan. Vi kom dit ganska tidigt ungefär vid 10-11 tiden pga att båda hade studiedag idag. Köpte en väldigt billig vinterjacka från jc, och sedan gick vi in på Hollister och hitta lite stuffs! Riktigt skönt att vi var dom ENDA i butiken, det är inte ofta man är det. Sen tog vi en chai på Waynes innan vi drog hem.
Så har jag spenderat min lediga dag haha.


Osocial Linda på WH

tre

Kafe 44 och lite annat...

Helgen var Rock'n Roll!
Efter plugget i fredags drog jag till Kafe 44 vid Tjärhovsplan på Söder med några klasskompisar. Riktigt kul att lära känna lite andra människor, har inte umgåts med Fanny och Vera så mycket i skolan. Älskar att träffa nya människor! Vi satt och fika lite och planerade kvällen och det kom in lite folk då och då som satte sig vid oss eftersom Fanny och Vera är stammisar haha, så tillslut var vi ca 8 pers. Kafe 44 är ett jätte mysigt ställe! Billigt, cool décor och blandade målgrupper. Vera skulle ha fest hos sig på kvällen. Hände inte så mycket efter vi hade fikat. Vi gick och fixa öl sen drog jag hem och åt en jävligt god middag och tog en dusch.
Festen var hur trevlig som helst, härliga människor och härlig musik fast det fanns en envis brud som alltid skulle sätta på Eddie Meduza låtar men trevlig var det!
Lite bilder, några är tagna av Fanny.. Var inte så stabil efter ett tag.
-
fdsg
Vera och Fanny
sdf
Fanny och Vera .. Igen.
dfgfdg
Var tvungen
23434
Jag tagen av Fanny
sdfsdff
Eddie Meduza haha
sdfsdfsdf
People
gfgg
Fanny

Den vita helgen.

Så, what happend? På fredagen var ganska trött så jag stack hem direkt efter skolan. Senare på dagen så ringde Linda mig och frågade om jag ville hänka på henne och några kompisar till Pizza Hut inne i stan men morsan skulle laga värsta Italienska middagen så jag avstog men åkte in mot stan senare vid 9 tiden. Där inne mötte jag linda och dom. Vi var sugna på fest men hade ingen dricka så vi avstod från det.
Istället mötte vi upp några andra vänner inne på Cafe 60. Vi satt och snackade och försökte komma på något att göra, några tipsade om laserdome och det var många som inte hade prövat det förut, bland annat jag. Så vi gick till Laserdomen vid Odenplan vid Boulebar.. Kommer ihåg Boulebar för det var det ända som kom upp när jag skulle checka in hehe. Nej så vi körde 30 min. Först var det vårat lilla gäng i 15 min sen så lät vi ett grabbgäng få spela med oss den andra halvan, så vi var 20 pers som sprang runt och sköt på varandra. Jävligt kul!
På lördagen var jag hemma typ hela kvällen med mammsen medans mina vänner stack till Entourage, hatar seriöst att vara 16 när ens vänner ska ut på krogen/nattklubb och man inte kan följa med. Men i sommar blir det AJYA FUCKING NAPA och då jävlar ska jag festa loss!
Aja här kommer lite bilder från fredagen!
sdf
Amanda Samuelsson gillar ej kameran..
Becci på tuben
fgdfg
Linda och jag
sdf
I väntan på kissnödiga brudar...

RSS 2.0