Walk Idiot Walk


Hängde runt skanstull idag med Linda och Madde. Gjorde några ärenden i kylan men ganska mysigt var det att komma ut lite. 

gucci, gucci, gucci usch

Mellandagsrea!!! Fyfan, så mycket folk att jag vill spy. Men bra priser, jag och linda handlade saker till nyår för knappt några pengar alls. Checka in cubus säger jag bara, halva halva. 
Fick en egen systemkamera på julafton!!! Så nu blir det massa roliga bilder framöver. Lyssnar på Blur, fixar mig, sen fest. Ha en trevlig annandag jul!

Linda på stan idag.

Travel back in Time...

Mina besökare har sjunkit som fan. Kanske för att jag updaterar som en pensionär. Men ja nu är jag tillbaka. Hitta min gamla kamera som jag använde 2005 haha. Ja, här är charmtrollet Emil på 10 bast. På den tiden gick jag på disco, rökte min första fimp, hatade bionicle, min bästisar hette Emma och Filip och jag var störtkär i Hanna. Lite som kalles klätterträd. Nostalgia

Jag kanske är konstig, men jag tror att det finns troll.
vackert


Vad jag jobbar med just nu...

Redigerar en bild jag tog idag på Nikki som ska vara inne på Onsdag till fotokursen, bra att vara i tid! Är riktigt nöjd hitills.. Inte så bra kvalite på internet men lägger upp en länk sen med bättre bildkvalité.


RSS 2.0