SOUTH OF FOLKUNGAGATANDenna ubercoola och supersnälla gubbe fotade jag i en liten vintage butik eller vad det kallas i SOFO. Han gav tips om mitt framtida drömyrke, journalist. Han hade jobbat med det i 40 år och driver nu denna butik. När jag frågade honom om jag fick fotogradera honom så frågade han vilka glasögon han passade bäst i. Och inte nog med det så är hans skägg det bästa jag sett kombinerat med hästsvansen! Varför jag fotade honom var för att jag fick det som upgift under fotolektionen att fota en okänd människa i inomhusmiljö.

Vinterträdgården

Sprungit runt på stan med Linda och Emma idag, köpt vinterskor, vinterjackor och allt annat behövligt till vintern. Snön landade i Stockholm igår så vi blev stressade. Sen fick linda sjukt ont i öronen så vi drog till vårdcentralen.. Skulle hem till Jenny och kollat film men det blev för sent. Its friiiiiday, nä nu ska jag och Linda kolla film och i helgen ska jag fota till en upgift i skolan, SÅ JÄVLA BRA DET KOMMER BLI!!! I mitt huvud just nu är det de, hoppas resultatet blir lika bra.she where blue velvet

photoshop är kul


 

Casa Morfar

Igår fyllde min teddybjörn 79 år. Ja, morfar fyllde år och det firade vi med öl och smörgåstårta ute i det fina vädret! Så jävla mysigt det var igår, inga moln och ca 15 grader. Perfekta höstvädret. 
Älskar inredningen hos gamla människor haha... högst upp på bron

Just nu sitter jag på 443 från centralen på väg till skolan och är fortfarande livrädd efter att bussen från tyresö stod still i 10 minuter högst upp på söderledsbron ( den mellan gullmars och skanstull). Det var en trevlig utsikt blandat med ångestankar..

Jag trodde att bron skulle kollapsa och jag skulle falla 50m ner eller hur hög bron än nu är. Fifan!bilden är inte från den läskiga bron.. den är från centralen

Instaprutt med chokladsås

Yo fekkenation! "VA Ä DÄ?" De ni, det ska farbron förklara för er HÖHÖ!
Nej gjorde det här inlägget för att testa blogg med instagram... Vi hörs imorgon! 

KIDNAP THE SANDY CLAWS

Nu har alla vi förlorat en massa hjärnceller! Både Linda, jag och Emma har färgat håret, med bra och dåliga resultat. Linda är nu röd, jag är mes och färgade lite brunare och Emmas hår skulle bli rött, men blev svart/lila hahaha.


 

Jack & Sally?

Igår vandrade jag, Linda och Emma runt världens läskigaste plats - Barnsjön. Fyfan vilket ställe det är på natten, liksom en liten mörk sjö med en massa rykten om, höga berg och tallar runt om den och inga ljus och konstiga ljud. Blääh. Men det är kul att dra ner dit för att berätta spökhistorien! ;-)
Mama Do The Hump

R.E.M, Di Leva, The Cure, Jimi Hendrix, Bowie och en massa annat gammalt skit sitter jag och lyssnar på just nu. Fyfan vad det är bra, vill leva på 60-80 talet helst seriöst. Skita i datorn och mobilen och bara kunna "Dancing in the streets", det skulle vara hur härligt som helst. Nemen Emil hur ska man klara sig utan data, ja.. man visste ju inte vad det var för något på den tiden. Hatar när folk tror att dem kan motargumentera med att man inte kan klara sig utan mobil och dator. Det kunde man, visst den har hjälp jävligt mycket och jag vill inte bli av med det teknologiska men på den tiden tänkte man inte på sånt... vet inte är bara nostalgisk just nu. JUSTE! Nej nu glömde jag...

bild på moi et Joanna från Jenny blogg...

RSS 2.0