TJENARE KUNGEN

Jag och Jenny hängde vid Slussen där vi intervjuade tanter och fjortisar om hösten till ett skolarbete i ljudproduktion.. Fan vad alla verkar älska hösten, jag gillar också hösten men personerna vi intervjuade verkade tro att hela deras liv kretsade runt hösten, I alla fall en tant, hon var fett söt. Fotade lite random bilder på samma dag, måste passa på innan dem river slussen.



ååååååååååååååååååååååå

jag vill att fotokursen ska börja, tagggad till 100%%%





 

hejdå sommar ... tjena höst

Svensk sommar är det bästa som finns, men inte i år. Fyfan. Vet inte vad jag kommer minnas, denna sommar har varit väldigt upp och ner, har haft bättre liksom och bättre kommer det bli i framtiden.. Men här kommer bilder från de dagarna sommarlovet faktiskt var kul, man sket i att det regnade och körde på ändå, flera dagar har man gått i vinterjackor trots att det är juni. Nu när jag kollar på bilderna så måste jag säga att sommaren var helt okej faktiskt.. trots vädret :)







Och en nypa Berlin

 
Ja, igår var det sista "fria natten" på sommarlovet. Så jag och Linda tröttnade på Tyresö vid 21 tiden och drog in till stan, vi pratade så mycket att vi glömde gå av i Slussen där vi tänkte köpa kaffe sen vandra runt i gamla stan och söder och fota lite och tramsa runt. Så vi gick av i Gamla Stan istället och gick runt där tills vi tröttnade och då gick vi till Söder. Riktigt mysigt var det och det hände en massa roliga saker, spöken, fyverkerier, jag höll på att bajsa på mig och massa annat haha. Jag och Linda tog en massa bilder på varandra, här är några jag gillar, kanske kommer upp några fler nån annan dag. SKOLA IMORGON!!!!! natti

en jävligt regning sommar...

Men lite sol har jag i alla fall haft! Var i Alanya den 27 juli till 3 augusti.. varmt och klibbigt om jag skulle beskriva resan med 2 ord. Ja, här har ni lite försenade bilder.


comeback wiiihooooo

Ska man kalla detta en comeback? Eller ska jag säga förlåt för jag inte har gjort ett inlägg på typ 1 månad?
 
Comeback låter bättre! Typ som en superhjälte som har problem i privatlivet och så går världen under, tills.. En vacker dag då sätter superhjälten på sig sin mantel och räddar alla. Vet inte vad jag babblar om, drar nog en ursäkt till varför den nya ubercoola bilder ser ut att komma från en serietidning. Sanningen är inte att jag är en superhjälte utan jag har geekat photoshoop nu i sommar när det har regnat så jävla pissigt mycket. Så jag är väl förbered för skolan! Läser foto och journalistik på Mediagymnasiet i Nacka för dem som inte visste det och börjar 2an imorgon.. fettt taggaddd!! 



lugg och gatulyckor


RSS 2.0