träffade kajsa bajsa idag

Kom nyss hem ifrån att ha gjort Stockholm osäkert. Ne inte riktigt, drog in till stan med Linda och Kajsa vid 22 tiden och satte oss på donken och utnytjade deras gratis kaffe kampanj. Gratis kaffe är bäst. Fick en stor också utan extra kostnad lalalala. Sen gick vi från Hötorget till kajen vid Gamla Stan, lite ruggit att gå där vid midnatt men mysigt var det och har garvat sjukt mycket idag, har bla översatt engelska låtar till svenska. Och tro mig, det låter sjukt. TEsta med någon random låt! GODNATT





kärlek som luktar thailänsk fisksås

Pappa ringde klockan 2 och jag drog min in till Haninge till thaitemplet och mötte honom. Han är god vän till en musk som "jobbar" där och det var en liten festival där. Och det stank fisksås över hela stället och blev lite magsjuk tror jag efter den vidriga maten. Thaimat är god, men fan inte där. Och på tal om ingenting så började låten "Björne - Dödshot från en snigel" på min youtube playlista. Aja, det var ganska roligt att spana in alla äckliga gubbar som gick med 20 år yngre thaikvinnor och såg några ladyboys här och där... Och på scenen var det massa skrikiga thaikärringar som sjöng. Lite trevligt var det i alla fall.. Bonsi som pappas kompis heter är världens snällaste kille, fick massa gåvor som medecin (knark lol) och ett halsband.




SWEDISH GIRLS LOVES THE SUN

Emma och Karin som vi träffade på i Sickla Köpkvarter efter skolan, hade en flummig pratstund med dessa heta brudar.. Jajaja imorgon bokar vi!!! åååå så taggad och glaaaaad!!!!!! glädjen just nu går inte att beskriva, om jag försöker blir det bara konstig. Just nu lyssnar jag på lite blur klassiker och kollar runt på nätet, random sidor. Det vanliga alltså...


HAPPY BIRTHDAY MOM



Världens bästaste gulle snutte mamma fyller år idag, hela 37 år blir hon. Stor tjej nu! Snart blir det bingolotto och FIKA med grannarna för morsan, fan vad hon inte längtar haha, hon önskar (som alla andra mammor) att hon var 29. Åt världens godaste tårta med lime och hallon och massa gotti gott. Min styvpappa viskade att tårtan köpte han på NK och kostade ca 400 kr. Firar födelsedag med stil, såklart. Tänkte visa en bild på min mor.. har ingen ny, denna är från förra sommaren :)

Just på denna bild sitter hon och tuggar så ja inte perfekt, orkar inte leta, hade den på skrivbordet! ÄLSKAR DIG MAMMAMMAMAMAMA




Galore

Uh uh uh, what a wonderful day. Nja, har suttit på en träbänk i några timmar idag. Var på en intressant teaterföreställning idag med skolan som handlade om slumområden i Kenya, och hur barn och ungdomar försörjer sig. Grymt skådespeleri men den blev väldigt långtråkig.. Speciellt i början men sedan i slutet så tog det fart. De hade riktiga plåtväggar från slummen på scenen haha. Lite coolt men ja.. varför..? Har inga bilder från teatern utan några jag tog innan när vi hade håltimme i 3 fucking timmar. HATAR HÅLTIMMAR
ang rubriken, "palmbomen - galore" störtskön låt! 




Therese

Therese

Jenny och Joanna

Yesterday

Igår det fest! Kullikuul! Skrattade mycket och umgicks med trevliga människor, här är lite bilder! Har inte så mycket att skriva.








skriva skriva skriva

Hej i lingonskogen
Jajaja vill inte blogga om skolan då inget intressant hände, men jag gör det ändå. Förutom att jag fick jävligt bra respons på min text i journalistik och att jag har stört mig på några från klassen som fan, några vet säkert vilka jag menar, andra har ingen susning. Ja på bilden ser ni Annis och Linn som gav mig mitt skratt för dagen, min styvpappa fick också mig att asgarva vid middagen idag då mamma frågade vart jordgubbarna kom ifrån. Han svarade "konsum".. Eh a jag tyckte det var kul i alla fall. 
Ikväll händer inget speciellt. Linda kommer ju hem inatt får se om hon kommer hem innan jag somnar! Saknar henne sååååååå mycket!! Aja nu vibrerar min mobil, det är nog emma som jag ska ut och träffa nu! 



jag hatar fjortisar som skriver "jag vet inte vad jag ska ha för rubrik!"..skitsssooo..

Jajajajajaj... nu ska jag sova. Fyyyfan vad jag längtar till morgonkaffet. Btw, träffade resekompanjonerna nyss och vi bokar resan i övermorgon troligen, eller måndag. Vi bär oss av till Alanya. NIIICE! 
Och imorgon blir jag bortskämt då le mother ska laga wonderbar mat, des franské köttgryta. mattporr på hög nivååÅ!






Djupt nere där ingen hör

Ja.. Idag åkte journalistiklassen på 10 personer ungefär till Kungliga Bibloteket i Humlegården. Där åkte vi ner i underjorden och man fick ta för sig av gamla tidskrifter från alla möjliga länder till flera hundra år sedan. Just idag skulle vi forska om något mord som kallades "von Sydow"
Inte så intressant så jag förväntat mig, men kul var det. Dock var det trångt där nere och massa tråkiga gubbar. Journalistik är faktiskt väldigt intressant och verkar som ett roligt yrke, ser fram emot som fan när vi ska pyssla med radio och sådant! :)





lalaaaaaaaaaalalalaaaaa

Ikväll bär det sig antagligen till Vitan, just nu lyssnar jag på lite musik och plockar undan och små städar, tråkig update blir bättre ikväll.


jag vill fotograferaaaaaaaa


Av Jeff Wall

Lily Cole som modell, vet inte vem fotografen är.

Av David lachapelle

Av Annie leibovitz

Av Tom Leishman

"Kommer det en ensam kines, eller massa kineser?"

Fint citat av mig igår när vi väntade på någons thaikompis.

Idag är det påsk! Kukkelikuu, jag har fått massa godis och sen några hundringar som funderar om jag ska köpa nån snygg tröja på UrbanOutfitters. Där hittar man alltid något.
Idag kommer min störtsköna "moster pia" på påskmiddag som min morsa har sattsat hårt som fan på, har suttit och kollat på facebook när folk tar bilder på sin påskmat så är så jävla sugen och Pia kommer om 1 timme, åå. Jaja nu lyssnar jag på M.I.A <3
Såhär ser jag ut idag, sliten och ser kåt ut, inte bra...










Tack för igår!

Var på fest hemma hos supertrevliga Karin, skön musik, skönt folk och mitt i allt så bakade några en kladdkaka som smakade skumgummi som alla satt och åt. Kommer minnas denna kväll, synd att jag stack så tidigt bara.







jävla spotify reklam



... Om cirka 30 timmar sticker min Linda till varma Gran Canaria, så jealous! Vad ska jag hitta på i 2 veckor när min bästa vän och granne är borta? Jaja jag klarar mig ska på fest på fredagen och sen på lördagen och söndagen blir det träffa släkt och fira påsk och sen så kommer jag inte kunna gå ut veckan därpå för jag kommer vara så jävla uppsvullen av allt jävla godis.
Jag äter faktiskt aldrig godis, om jag inte blir bjuden. Brukar inte vara sugen på att köpa det, brukar köpa chips eller choklad om jag vill ha något gott eller om det är helg. Men påskgodis är himmelskt! Åååå nu ska jag dregla och längta tills mitt godis kommer...
Bilderna är från igår när vi satt vid barnsjön i typ 2 timmar och pratade med ankor och skrämde folk som joggade på andra sidan, och vi lyssnade på några klassiker. soft

fnuttenutteplutteJENNY



Såja, blogga blogga hela dagen. Jag ska bli bättre! Håller på med min nya bloggdesign för jag ska flytta över bloggen till wordpress inom snar framtid. Jaja en bild på Ynnej, fast hon kallas för Jenny. Tycker hennes namn är svårt att uttala... Håller just nu på att flytta över alla bilder från mars från mobilen till datan, sen ska jag göra en läxa till fotokursen och tagga till studiebesöket vi har imorgon med journalistik klassen.
PUSS

RSS 2.0