Några bilder till skolprojektet

Yes! Deadlinen har blivit flyttat 2 veckor, är så glad. Så kan verkligen lägga 100 % på upgiften nu, här är några bilder från idag som är under konstruktion. Kvaliten suger på blogg.se :(wiiiiiiiihhooooooioio

Imorgon på söndag så är det 90% chans att vi bokar resan till Ayia Napa i sommar så idag tänkte vi fira som fan. Har laddat upp det cigaretter och alkohol, lol. Nej men vi ska hem till linda först och föra och kolla på melodifestivalen och sedan dra vidare på någon fest på Ekerö tror jag det var, om vi kommer in. Vi tänkte kolla runt lite om vilka fester som finns ikväll och så. Så kommer antagligen ladda upp bilder imorgon från idag. 


Nu måste jag vara tråkig tyvärr och ladda upp en random bild.. från amourina fest den 15 april 2011ayia fucking napa

På lördag troligtvis eller söndag så bokar jag biljetter till Ayia Napa, Cypern. Är grymt taggad!!
har kollat på alla avsnitt nu från Sun, sex and suspicious parents, haha! Här är de på Ayia Napa.

GODMORGOn

kaffe och glass.. nyttigt

STUDION

Hade våran fotolektion i studion idag, skitkul!
Bildernas kvalite försämras som fan på bloggen, ska nog byta till wordpress...Therese

Johan & Pocca

Lukas

Emil

Therese & Lukas

Kafe 44

Drog till klassikern Kafe 44 idag vid Tjärhovsplan med Fanny, Jenny och Joanna och snackade och lunchade efter skolan. Otroligt mysigt ställe, och billigt! 1 kaffe 4 colakakor och lunch för 45 kr! Trots det billiga priset så var jag ganska nojig att ännu en 50 lapp försvan. Håller på att spara till resan i sommar, funderar på att boka i slutet februari ungefär vid löning och studiebidrag. På tal om löning, håller på att söka jobb, går inte så bra eftersom jag har blivit så kräsen.. har mina perioder. Så jävla trött på telefonförsäljning, vill göra något mera spännande och någonting med fast lön! Aja ska dricka klart mitt te nu. Ha de!

Jag mår lite bättre nu min vän

Har druckit nästan 100 koppar te dom senaste dagarna, näsan rinner som ett vattenfall och min hals bränns som en oväntad stark godis, men börjar bli lite friskare. Ganska skönt eftersom jag längtar tills helgen, måste hitta någon som kan köpa ut. Hör gärna av er någon om ni kan, ska bara ha lite. Aja ska dricka lite mera te nu och kolla på en ny serie som började på svt igår. Gillar den hära play grejen som nästan alla kanaler har, så jävla bra och smart! Hatar att passa tider.
.


UtsidanJag är ganska besviken på mig själv. Jag har en super duper bra gen som jag har "fått ärva" av släkten och det är att jag bygger upp muskler super snabbt och enkelt. Och jag utnyttjar aldrig det, jag har massa redskap hemma som man kan träna med men jag använder aldrig dessa. Men nu har jag fått en kick, Tränade igår och idag och ser redan resultat som vanliga människor får efter 1-2 veckor. Love myself, hehe nej men det är väldigt skönt.

LOVE YAAA

mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia mia


BEA

Maten ifrån igår. Hemmagjord bearneise till lite kött och pommes och till efterätt blev det hemmagjord kolaglass. MATPORR kallade jag och mamma det. Det var bara jag morsan och yngsta syrran som var hemma. De andra var ute och jobbade eller vad dom en gjorde. Riktigt mysigt och sjukt gott!

livet är en schlager

Snart helg, väldigt efterlängtad!
Är ledig imorgon ifrån skolan så det blir skönt med sovmorgon men har fotografi 5h på frdagar endast så lite synd att missa det. Lite pluggis är jag om jag ska erkänna. Så, helgen, fredag tar jag det väldigt lungt. Ska städa mitt rum och hålla mig i ide pga det kalla väder. Var 15 minus som kallast idag i Sthlm. Haha, på lördag ska jag kolla på medlodifestival och sedan till en fest med Linda och gänget! Blir nog kul!
Slänger iväg ett inlägg imorgon bitti!

Billigt på massa varor på Coop i Tyresö Centrum, kolla in det ;-)

RSS 2.0