Våra rumpor är blöta men vi har det ganska bra ändå


Vädret i helgen har varit grymt! Soligt och kallt, en perfekt vinterhelg typ. Jag och Linda har roat oss på gymmet och i lördags gick ut i skogen och satte oss på ett berg med sittunderlag och varm choklad och kollade på solnedgången. Sjukt mysigt men 20 minus och skog tålde inte mina fingervantar.

Dubbel Trubbel

Sitter i skolan på en ny kurs som heter digitalt skapande, ganska kul! Håller på med en bilduppgift. Här är mitt resultat då. 2 ihopsatta bilder, 1 på berlinmuren och en på några pensionärer som dansar, har tagit båda själv ofc.

Let's Fira Nyår

Försenade bilder från nyår, firade hemma hos Emma med underbara kissar, dock är bilderna från en gammal digitalkamera.. enjoy
225 års kalas


Den sista bilden är ju underbar! Dragspelet är alldeles för stort.. Idag så fyllde min morfars fru 75 år, vilket hennes 2 kompisar också gjorde. Med en miniräknare kom dom på att dom blev 225 tillsamans och det ville dom fira. Det bästa är att dom har känt varandra i hela deras livstil, man blev lite tårögd när det var tal och dom berätta om minnen och mera. Kul var det, tog med mig Linda och vi hjälpte till att servera 3 rättersmiddag till 70 pers i en liten lokal med bara 1 toalett i Flempan... men det gick bra!


 

RSS 2.0