utser mig själv till dagens dummaste

Försökte nyss ladda mitt minneskort från kameran och överföra bilder från batteriet.
I min skam sitter jag nu och dricker kaffe och jobbar på bloggdesignen, tänkte friska upp sidan, den känns... anonym på något sätt. Men att fiffla med alla koder är som att sitta på en mattelektion, huvudvärken kryper fram redan nu. Men ska nog ta en paus från designen och gå ut och fota lite och sen fortsätta på en skitrolig läxa, redigerar ihop en radiointervju jag gjorde med Amina Annabi.
LJUST

grease is the word

Sitter och överedigerar insparksbilderna, heyhey friday!
Queen Daphne's Smile

I väntan på att Linda ska komma hit så har jag lekt i photoshop, ganska nöjd. Älskar photoshop. Bilderna är på den fantastiska Daphne Groeneveld från nu i april ur Vogue Korea med en touch av emil lol, orginalbilderna av Rafael Stahelin som är sååå grymmma!!!!; http://stahelinstudio.com/mystic-blue/

Chillin

Sommaren är typ över men det har inte blivit höst ännu enligt mig, det är under process liksom och det går långsamt. Vilket jag tycker är mysig som fan, inte för kallt - inte för varmt. Just the way Emil like it lol. Här är 2 bilder från i veckan på Jenny och Therese. 
Idag är det stressig som fan! Skola nu, sen hem och slipa utemöbler, sedan möta Amina i stan för att göra en intervju, käka middag ute och till slut Björnstammens konsert på Gröna Lund. Känner mig vuxen för en gångs skull. Vill ha kaffe. Jag ska gå och göra kaffe nu. Puss


video killed the radio star

Omgg, medverkade i radio för första gången idag. Min ljudproduktions klass var på studiebesök på sverigesradio och då frågade dem mig och en klasskompis Tove om vi ville vara med. Och vi körde på! Pratade om media och framtiden med Dejan och Gurgin imorse, fan va coolt! Synd bara att Josefin Craaford inte var där för hon är tydligen med där varje morgon under hösten.. aja här är en skitful bild på mig från idag, fyfan.
men det här är något jag vill pyssla med i framtiden!
tre apor

Förfesten var bättre än höjdpunkten, just saying. Chillade hemma hos Linda med några vänner och drack lite och lyssna på musik och skrattade vilket var myspys! Sen drog vi vidare på fest men vi tröttnade redan vid elva och gick hem och kollade på bubbelpojken HAHA.

RSS 2.0