Skräckfilmstajm

Ska dra ner till bussen om 10 min och kolla på Sinister på Sergel med ett gäng härliga människor. Är sjukt taggad, morsan sa en massa läskigt om filmen vid middagsbordet som hon hade läst om osv. Nej nu ska jag lyssna klart på en töntig Die Antwoord låt - stänga ner datan - och stå och vänta i en evighet på bussen. Står på SL att Tyresö bussarna är försenade hela dagen. KUL. här får ni lite webcam bilder.
personporträtt

Det känns som att jag bara lägger up saker som jag har gjort i skolan, ska bli bättre att blogga om mer vardagliga -saker med bilder såklart. Sitter just nu i skolan, vill egentligen hem och spela data, dricka varm choklad och kolla ut på snön. Hoppas snön stannar kvar nu och inte smälter till jul. 
Det är så mycket annat i mitt huvud också som julklappar, julafton, utvecklingsamtal, nyår och aa all denna december stress. Men det är mysigt. Här är en bild jag tog i veckan som jag ska använda till en skolupgift. Är nöjd :-DROCK N ROLL

Tog dessa på världens bästa Therese igår. Sitter just nu med Jenny och skapar en jingel till vårat radioprogram! 

Vi ses igen, studion.

I love Mediagymnasiet. Fotostudion i skolan har jag inte varit i under 1 halvår, men idag så tillbringade vi nån timme där. Har en massa plugg just nu som ska vara inne innan 23.59, gör mina läxor någon? Åh, vet inte vad jag ska skriva, måste röka, sen kan jag börja skriva. 
Har fåt en rolig upgift av läraren också, porträtt! Har en ide som jag tror kommer bli grym, den kommer vara mycket lugnare än tidigare bilder. Visar er när jag har tagit den nu om nån dag! Bilder ifrån studion idag.


 
.
 

Therese i ett nötskal

Söta Therese idag i skolan,


BRASSAI

KLAR MED REDIGERING! AMAGAD tog 100 år! Men nu vet inte vilken jag ska välja, den med färg eller svartvit... Aja har tills imorgon på mig.
Kvaliten blir mycket sämre på blogg.se tyvärr


20's Shoot!

Igår fotograferade jag Linda och Madde som var världens bästa modeller. Har fått en massa bra bilder, synd att jag bara kan använda 1... Det är till en skolupgift som ska vara inne imorgon. Lägger upp resultat ikväll! Här är Madde igår...The Nightmare Before Christmas?

Idag var jag och Therese lediga ifrån skolan för att fotografera en sak till fotokuren. Jag ställde upp som modell och Therese var fotograf, grym var hon också! Det är Therese som har alla bilderna men här kommer en bild som jag redigerade..Morrissey can dance

Therese och Joanna på rasten idag.. 

brutti sporchi e cattivi

Jag hade en photoshoot med Linda idag i ett badkar fyllt av mat! Har aldrig fotat något mer roligare tror jag.. Jag ska använda 1 foto till en skolupgift men vet inte vilken så har redigerat en massa nu ikväll. Blev sjukt nöjd över bilderna! Ta inga bilder utan att fråga, puss 

R.E.M. - Losing My Balloons


Härliga Madde badade i ballonger i helgen, och jag var framme med kameran!

Who the hell wants to hear actors talk?

Jag och Linda ordnade festligheter i helgen! Här kommer bilder.. Det var lite sista minuten ide så vi drog in till stan 4 timmar innan festen började för att köpa pynt och alkohol haha. Jag var från början en zombie, sen så började sminket trilla av mig för jag tog för mycket i ansiktet och när jag skulle sminka om mig så var den vita färgen slut så det fick bli kolsvart haha! Så jag ser ut som en kolarbetare. Linda var dock läskig som satan!

 

RSS 2.0