revolution efter revolution...

... Drottning Therese är här för att stoppa det! Har ingen text att bjuda på just nu så det blir en bild på supersöta Therese från i måndags, fan vad lik hon är Kate Moss från hennes omslag på tidningen "The Face" typ år 1991. läskigt men söt, lol jag vet allt om Kate typ


Idag såg jag en vespa, värsta retro. Tog massa andra roliga bilder med Linda men ni får dem imorgon för jag är så lat, ha-ha.. lol

Smidiga Emil får plats med allt i en rubrik, swag!



hänger i solen

hejsan har precis ätit en supergod middag, grillat och massa sallad och ost! Ska snart till Linda och kolla Eurovision och hålla tummarna att Loreen vinner hela skiten, annars gillar jag turkiet, italien och frankrike. Riktigt härliga länder! Jaja tidigare idag låg och Linda och softade i den ljumma solen, tog lite bilder. Here u go!










Ojj vad mycket bilder det blev på mig nu, egooo lol

summer lovin happend so faaast

Nu är det sommar på riktigt! 15-20 grader i skuggan och har ätit glass då och då. Gamla som små sätter på sig somriga och blommiga kläder som bländar ens ögon på stan. Ungdomar sitter i parker och smuttar på några ciders och de lite äldre hänger på Bakfickan och Snaps. Underbart! Inte nog med de alla "sommartecknen" så är det sommarlov när som helst och min födelsedag är mindre än om 1 månad (22 Juni) OCH OM 1 MÅNAD ÅKER JAG OCH LINDA UTOMLANDS! TAGGAD!
Bjussar på en bild från igår på MOI.. sunlighthurtsmyeyes



En evighetsmaskin

Har updaterat dålig på grund av att min sladd från mobilen till datorn vägrade att fungera, tills nu. Vill inte ge er tråkiga inlägg utan bilder. På tal om bilder så är jag så grymt kåt på att dra ut och fotografera. Har så sjukt mycket idéer så jag spricker. Nu ska jag slänga ihop några inägg från veckan.


Förra veckan så åkte jag och Linda in till Maskinen efter skolan på Gröna Lund och där mötte vi upp de härliga tjejgänget Karin, Emma, Linnea och sist men inte minst Jenny! Vi Fikade bakom dansbanan i någon timme sen när konserten började så trängde vi oss in i folkmassan. Och som vanligt så står folk som ihoppackade sardiner och alla vill dansa, aj. Det roliga var att dem höll på i flera år.. konserten tog aldrig slut (vilket är väll bra?) och dem framförde låtar jag ALDRIG har lyssnat på, är inget fan av dem men kul att utnytja sitt Gröna Kort för endast 199kr! 



Karin

Emma och Jenny



Linda, Jenny och Emma

gröna lund ännu en gång

ät på grönan och ska kolla på maskinen... kan bli bra! sitter just nu och fikar med några snygga brudar!

Viviennee westwooooood är cool!

Rubriken har ingenting mer inlägget att göra men här är några fler bilder som jag tog i veckan till skolupgiften. De är väldigt redigerade då temat är miljöförstörning.
enjoy







preview - dystopia femme

Har redigerat klart 1 bild nu, får nog sitta uppe hela natten. Deadline imorgon! Visst är bilden snygg?




Le Garde de - Mossen

deux bilder från i helgen när jag och Linda vandra på Mossen




Ska vi fotografera något äckligt? Baby.

Jag och Therese håller på att göra en fotoupgift tilsamans som ska vara inne på onsdag så har fotograferat idag och imorgon efter skolan. Det ska handla om miljöförstörning.. Vi älskar våran ide också haha! Här är 3 bilder som jag redigerade snabbt till bloggen, de riktiga bilderna kommer bli redigerade på ett annat sätt och jag visar er resultatet i veckan när det är klart. Tror det blir ett par grymma bilder vi kommer knäppa fram. Ja vad händer i veckan då Emil? Foto imorgon och sen träffa Helena om jag hinner, konsert på onsdag efter skolan, sen fest någon dag under Kristi helgen... Är ju ledig tor-sön så det är skönt. Funderar på att dra in till stan och fotografera i helgen.









TA ETT BLOSS FÖR MOSTERLILLIEE, LUCKY STRIKE OCH ETT GLAS RÖTTTT!!!

Sjunger på min nya favoritlåt, nej inte direkt.. Men den är vacker som fan, åh! Lena Nyman - Ett bloss för moster lillie
Här är 2 bilder från igårkväll från Rimbo där jag var hos Lindas mormor och morfar och hjälpte till.




Cyckeltur i Smedsmora, Rimbo. LOL

Igår kväll åkte jag och Linda till hennes landställe där hennes morföräldrar bor. Vi hjälpe till med lite bygge och har käkat supergod mat och cycklat runt lite i Rimbo. De här bliderna är från runt 2 på dagen idag, bilderna från skogen och de jag tog igår kväll lägger jag upp imorgon. Går och lägger mig nu, NATTI!








Vitabergsparken är väldigt grön, och vacker just nu... Valde att redigera dem lite mycket bara....




Dubbelkalas i sol, vind och regn...

Ja, i lördags på dagen valde gud att byta väder lite då och då. Lite sol, lite regn, lite vind.. Ganska bra blandning. Ja somsagt så fyllde både Jenny och Linnea 17 år så vi firade med champagne och mat i Vitabergsparken. Grymt mysigt var det! Stort grattis till de stora tjejerna!





Karin och Emma, en en bit av Tsungai


Födelsedagsbarnen Linnea och Jenny

Linda och jag

Hela gänget! Utom jag dåra..

Idas sommarvisa





Vid bussen imorse hittade jag lite fin fina blommor där jag bor. Inget speciellt jag vill skriva tänke bara dela med mig av bilderna, tyckte de var ganska mysiga... lol

BLÅSVÄDER och nyduschat hår

Jag och Linda satte oss vid Barnsjön på kvällen (kom nyss hem) och vi snackade om lite allt möjligt, instagramade lite och planerade kommande helg. Som vanligt är barnsjön en av de läskigaste platser jag känner till men hade lust att tralla dit ändå. Imorgon blir det journalistik som jag har sett fram emot och i helgen händer en jävligt rolig kul grej + fotografering med Therese. Jag är så grymt stolt över våran ide, mvg! 2 egocentriska bilder på mig från idag...




Will you marry me?


första gången men absolut inte sista






Jag och Linda var på grönan i Fredags och kollade på LMFAO, jäävligt grymt var det! Sedan träffade vi Jenny, Therese och gänget och promenerade från Djurgården till Mcdonalds på Kungsgatan där vi roade oss med en rullstol och någon partylampa. Lökringarna måste ha varit kvällens höjdpunkt trots allt kul haha. Är jävligt nöjd med första bilden som jag tog på grönan! Eller? Grönan är skitkul att fotografera på eftersom det är så oehört gulligt och mysigt. Nu ska jag vika tvätt, bye

Just nu luktar det brandrök ute och jag hör sirener, men det struntar jag i, för jag är jävligt trött.

Gud va ego jag är, borde ju sätta på mig min superhjältedräkt och flyga till elden, inmyass... Jag och Linda chillade i det varma vädret och ja sen blev det för varmt och då satte vi oss i den kalla skuggan och där var det mygg och därför har vi luvor på oss på bilden.. ville bara påpeka det. Kan också påpeka att hela jag såg ut som en stor larvig penis..







Valborg

Är ni redo för att se några tråkiga bilder från valborg? Dags att försvara sig dåra, jag ville inte ta med kameran för jag skulle dricka och jag hade mobilkameran som tar ganska bra bilder. Men så märker jag på väg in till stan att min mobil håller på att dö, så tog ca 10 bilder under hela kvällen och tog inga från senare på kvällen (då allt roligt hände) utan endast under förkröket, vilket är jävligt synd. Plus många bilder är utan blixt och det var när mobilen verkligen höll på att dö och då fick man inte ta med blixt.. bajs.
AJA.. vad hände då?

Kl 7 mötte jag Linda och hennes kompisar, vi köpte dricka till kvällen och åt på donken vid Centralstationen. Åkte till förfest på söder och senare gick vi till tanto och hade det mysigt, sen åkte jag och Linda hem. Kort och bra, valborg var helt okej... inget speciellt, hoppas nästa år blir bättre. då blir det fan uppsala!






FREDAG KOMMER ROCKA FETTTTT

Nemen tjenare! Längesen!
Just nu skriver jag ett blogginlägg och är jättekissnödig men kissa gör jag sen, jo föresten så lägger jag upp de få och riktigt kassa bilder från valborg sen också efter kisspausen. Känns som att det är en massa stavfel i detta inlägg nu när jag är så stressad men ajajaja.. BTW! Fredag kommer rocka för att.... jag ska vara statist i en reklamfilm (CASHFLOW) Kommer nog bli kul. Ska dock inte säga något bara vara med i bakgrunden, tror jag. Det är reklam för SAS (flygbolaget om ingen visste det..?) och vi ska spela in på dagen så går tidigare från skolan vilket också är nice!! SEN PÅ KVÄLLEN BLIR DET LMFAO!! Tagga, dock kommer jag typ få stå längst bak då jag kommer dit så sent, ville verkligen köa från kl halv 3 typ med Jenny och Therese men så kom den här reklamgrejen och jag kunde inte tacka nej. Men den slutar kl 18 och konserten börjar kl 20 så jag hinner ju + plus Linda åker med mig så slipper jag leta efter mina favvobrudar jenny och therese där inne ensam.
kommer lägga upp en bild som inte alls har med inlägget att göra, tog den på valborg, jag och Daniella. vackra som få!
gud vilket rörig inlägg, kisspaus...





RSS 2.0